25 maj 2024

Information från Stockholms Stadsnät

Av Ulf Nyström | 2024-05-25 11:34

Bästa kund!

Vi på Stockholms Stadsnät är jätteglada över att ha er som kund! Nu har vi en spännande nyhet att dela med er, som vi hoppas gläder er lika mycket som oss.

Som du kanske har hört, har Bredband2 förvärvat Stockholms Stadsnät i februari 2024. Våra två bolag var helt enkelt en perfekt matchning, där den lokala närvaron och kundfokuset hos Stockholms Stadsnät gifter sig fint med Bredband2s vision om en smidig och trygg digital vardag för alla.

Med Bredband2 i ryggen – Sveriges tredje största leverantör av bredband via fiber, med närmare en halv miljon kunder - kommer vi nu att kunna erbjuda er samma stabila tjänster och personliga service som alltid, men utökat med fler tjänster för nöje, säkerhet och kommunikation - plus det större bolagets trygghet i en föränderlig digital värld.

Vad innebär förvärvet för oss som är kunder?

Ni själva behöver inte göra någonting alls. Tjänster, priser, avtal och villkor gäller precis som tidigare. Till och med det fysiska nätet som era tjänster levereras i förblir oförändrat. Vid omförhandling av avtal som löper ut, kommer det nya avtalet att skrivas med Bredband2 som motpart.

Vad händer med våra övriga tjänster, som telefoni, e-post och TV?

De tjänster som ingår i ert avtal med Stockholms Stadsnät löper på precis som vanligt tills vidare. Skulle vi planera någon förändring längre fram, så kommer vi att höra av oss i god tid innan.

Hur vet jag att bredband via Bredband2 är lika bra som via Stockholms Stadsnät?

För det första kommer ingenting i er internetupplevelse att förändras, eftersom tjänsterna levereras utan avbrott i samma stabila nät som innan. För det andra ger Bredband2s egna kunder dem det högsta betyget i Sverige av de större internetleverantörerna på Trustpilot. Det hoppas vi att ni kan känna er trygga med.

Okej, så vad händer nu då?

Det som händer nu är att du lutar dig tillbaka och surfar vidare i lugn och ro, medan vi på Stockholms Stadsnät och Bredband2 syr ihop den här övergången snyggt och prydligt åt dig ute i kulissen. Förändringarna sker helt i våra egna system, utan avbrott eller påverkan på din upplevelse. Vi hör av oss igen efterhand som vi har mer information.

Tack för att du hänger med!

Tack för att du tog dig tid att ta del av den här informationen, och för att vi fortsatt får glädjen att ha er förening som kund! 

Och om jag behöver kontakta kundtjänst eller support?

För närvarande gäller samma tider och kontaktuppgifter till kundservice som vanligt. Om vi ändrar tider eller kontaktuppgifter längre fram, kommer vi att höra av oss i god tid innan.

20 maj 2024

DETTA TALADE VI OM PÅ STÄDDAGEN

Av Martin Svenningsen | 2024-05-20 07:27

För dig som inte var med på stöddagen, kommer här en del av den informationen som styrelsen gav;

NYA BREDBANDET
Övergången till ny bredbandsleverantör har gått väldigt enkelt. 
Däremot har förra leverantören Tele2, varit väldigt aggressiva i sin telefonförsäljning riktad mot föreningens medlemmar.
Notera därför följande :

* Du ska INTE teckna något avtal för bredband. Detta ingår i din avgift genom gruppabonnemang med annan leverantör.
* Du kan fortfarande vara knuten till ComHem/Tele2 för TV. Grundutbudet ingår i avgiften, men allt utöver det står man själv för.
* För att få ut full fart av den nya leverantören, måste du troligen skaffa en ny router. Det är dock inte nödvändigt, om du är nöjd med den hastighet du har idag.

FASADEN
Under hösten kommer styrelsen att tillsätta en arbetsgrupp för att ta fram en tids- och åtgärdsplan för reparation av fasaden.
Detta är ett arbete där styrelsen kommer att behöva hjälp, och är du intresserad av att hjälpa till med detta, anmäl dig gärna till oss.
Maila, och skriv "Fasadgruppen" i ämnesraden.


MÅSAR
Föreningen har anlitat Anticimex för att på olika sätt förhindra måsarna från att bygga bo, och häcka på vårt tak. Dessa åtgärder är nu genomförda, och vi hoppas att dessa ska hjälpa.


STÄMMAN 2024
Kallelsen har kommit analogt till alla medlemmar. Däremot kommer alla handlingar att skickas ut digitalt.
Styrelsen kommer inte att lägga några propositioner i år. Bland annat har vi inte fått fram något bra underlag för att föreslå fasadreklam i tid till stämman.

VALBEREDNINGEN
Vill du vara med i styrelsen, eller känner någon du tror skulle passa, kontakta valberedningen. Den består av Anna Björk och Desiree Nygren.
Maila styrelsen@essingeport.se, och skriv "Valberedningen"  i ämnesfältet.

UPPRUSTNING ENTRÉERNA
Styrelsen håller just nu på att se över "entréhusen" mot Essingeleden. Dessa börjar bli slitna, och behöver rustas upp.
När det kan ske är oklart, men siktet är ställt på att inleda åtgärder under detta verksamhetsår.

STYRELSEN